T-skjorte.net er spesialister på t-skjorter, men vi er så mye mer enn en nettbutikk for t-skjorter! I vår designer kan du enkelt designe din egen t-skjorte eller andre klær og tilbehør. I vår nettbutikk finner du rundt 100 produkter som du selv kan designe etter ditt ønske.

Et av de mest populære produktene våre, utenom t-skjorter selvfølgelig, er kopper! Vi har flere forskjellige kopper som man kan designe selv. Det finnes ingenting som er mer trivelig enn å våkne opp til morgenkaffen med en kopp man har designet selv. (ok det finnes en god del som er triveligere, men dog).

Hettegensere som man lager selv går også unna som varmt hvetebrød. Mange av våre kunder er russ, som skal designe sin egen russegenser.

Barneklær og bodier er også veldig populært å designe selv. Mødre i permisjon er flinke til å shoppe barneklær!

Vi har også masse treningstøy og accessoires som telefondeksel, vesker, sekker, caps og til og med bamse kan man designe selv her. Vær kreativ, ha det gøy og gå bananas i designeren!

Ja til unike t-skjorter! 

Nå. Hva sier du?

 

Ditt navn

Din e-post

Emne

Din melding

Kontakt t-skjorte.net 

T-skjorte.net har vært på nett siden 2007 og solgt tusenvis av unike t-skjorter. Vi elsker å få e-post, så det er bare å ta kontakt hvis det er noe du lurer på.

Kontakt spreadshirt 

T-skjorte.net samarbeider med spreadshirt. Det er et tysk selskap lokalisert i Leipzig. Spreadshirt er ansvarlige for ordreprosesseringen samt den tekniske nettbutikkløsningen. Ordren blir produsert og sendt fra Tyskland, så dersom bestillingen overstiger 350 kr kan avgifter fra tollvesenet legges til. Les mer på toll.no
Vennligst skriv på engelsk

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Nyhetsbrev fra t-skjorte.net

Få t-skjortenyheter rett i innboksen din! Du vil vel få vite om rabattkoder, nye produkter og andre morsomme ting?

Slapp av, vi hater også spam! Din e-post er trygg hos oss og vi sender bare ut e-post en gang i måneden.